Institutioner

Ansøgninger fra institutioner, foreninger, socialøkonomiske virksomheder og offentlige institutioner

Jascha Fonden ønsker at støtte op om et bæredygtigt samfund og støtter der hvor behovet er størst. Jascha Fonden støtter projekter med sociale, almennyttige og sundhedsrelaterede formål, der skaber livsglæde og livskvalitet hos en gruppe af mennesker som er i en udsat position.

Jascha Fonden støtter som udgangspunkt afgrænsede og konkrete projekter med brugerne i centrum.  Drift kan også støttes til en vis grænse.

Jascha Fonden ønsker også at støtte små, mindre kendte institutioner, foreninger og organisationer der har svært ved at komme igennem  pga. mindre mediebevågenhed og dermed  har sværere ved at skaffe midler til deres arbejde. Det kunne for eksempel være arrangementer, oplevelser, anskaffelser og lignende.

Jascha Fonden samarbejder desuden med en række foreninger og institutioner om nogle større og længerevarende projekter – du kan læse mere under afsnittet Partnerskaber og projekter.

Sådan søger du

Ansøger du som en institution anbefaler vi, at du kigger nærmere på vores formål, så du sikrer dig, at dit projekt passer ind.

Fonden kan kun ansøges af organisationer, foreninger og institutioner med CVR-nummer.

Du skal indsende din ansøgning og al dokumentation via vores ansøgningsportal. Her skal du først og fremmest oprette en profil ved hjælp af brugernavn og adgangskode. Profilen oprettes via linket ‘Søg støtte’. Ansøgningsportalen vil guide dig igennem ansøgningsproceduren.

Husk altid at logge ind med brugernavn og adgangskode for at tilgå en eksisterende ansøgning.