SÅDAN SØGER DU

Hvem kan søge

Jascha Fonden ønsker at støtte bredest muligt – fra de store perspektiver som gør en forskel for en større gruppe af mennesker, herunder forskningsprojekter, til de helt konkrete behov i det enkelte menneskes hverdag igennem bevillinger til privatpersoner. Dette gør netop fonden i stand til at følge samfundsdynamikkerne og dermed støtte, hvor der er mest behov for det.

Jascha Fonden uddeler hvert år bevillinger til tre kategorier af ansøgere nemlig: Institutioner, forskningsprojekter og privatpersoner, herunder uddannelse for døve.

I de ovennævnte billedbokse finder du mere information omkring de tre kategorier.

Sådan søger du

Ansøger du som privatperson anbefaler vi dig at læse i billedboksen foroven, som uddyber ‘hvem der kan søg’ og ‘hvad der kan søges støtte til’. For at vi kan vurdere din ansøgning skal den inkludere fyldestgørende dokumentation.

Ansøger du som en institution anbefaler vi, at du læser mere i billedboksen foroven samt kigger nærmere på vores formål, så du sikrer dig, at dit projekt passer ind. Fonden kan kun ansøges af organisationer, foreninger og institutioner med CVR-nummer.

Ansøger du om støtte til et forskningsprojekt anbefaler vi ligeledes at du kigger nærmere på vores formål, så du sikrer dig, at dit projekt passer ind.

Du skal indsende din ansøgning og al dokumentation via vores ansøgningsportal. Her skal du først og fremmest oprette en profil ved hjælp af brugernavn og adgangskode. Profilen oprettes via linket ‘Søg støtte’. Ansøgningsportalen vil guide dig igennem ansøgningsproceduren.

Husk altid at logge ind med brugernavn og adgangskode for at tilgå en eksisterende ansøgning.

 

Ansøgningsfrist

Uddannelse for døve 15/01/2024
Privatpersoner og Institutioner 30/10/2023
Forskning 15/03/2024

Svarfrist

Uddannelse for døve uge 10/2024
Privatpersoner og Institutioner uge 49/2023
Forskning uge 23/2024

Vi støtter almindeligvis ikke

  • Generel uddannelse og udveksling
  • Private virksomheder med kommercielt fokus
  • Projekter udenfor Danmark
  • Allerede afholdt udgifter, aktiviteter, arrangementer og lign.
  • Politiske og religiøse formål