KONTAKT

Adresse
Kongevejen 495b
2840 Holte

Telefon
+45 7020 5599
Mandag 10:00 – 12:00
Torsdag 14:00 – 16:00

Hvor ofte behandler Jascha Fonden ansøgninger?

Jascha Fonden har bestyrelsesmøder 4 gange om året. Disse møder holdes almindeligvis i februar, maj, august og november måned. Det er vigtigt at overholde ansøgningsfristen, som står på forsiden af hjemmesiden. Såfremt ansøgningsfristen ikke overholdes, så kommer ansøgningen først med på det næstkommende bestyrelsesmøde.

Hvorfor er det vigtigt at jeg sender alle de ønskede dokumenter med min ansøgning?

Det er vigtigt, da du ellers får afslag på din ansøgning. Er du i tvivl om noget, så kontakt gerne Jascha Fonden inden du søger.

Kan der opnås økonomisk støtte til noget, som jeg allerede har købt eller et arrangement, der er afholdt?

Nej, såfremt du allerede har købt det, du søger til eller arrangementet allerede er afholdt – så kan du ikke opnå støtte fra Jascha Fonden.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Alle ansøgere får svar uanset om de opnår økonomisk støtte eller ej. Der kommer svar til alle ca. 3-4 uger efter ansøgningsfristens dato.

Er det alle der får svar ca. 3-4 uger efter ansøgningsfristen?

Ja, alle får et svar. For forskningsansøgninger og for ansøgninger til døveuddannelse er behandlingstiden lidt længere. Her kommer der svar på ansøgningen ca. 10 uger efter ansøgningsfristen.

Kan jeg få økonomisk støtte til at genoprette min anstrengte økonomi?

Nej, der ydes ikke støtte til at genoprette en anstrengt økonomi.

Jeg har fået bevilget støtte fra Jascha Fonden, hvor der kræves en kvittering for udbetalingen. Men jeg har ikke økonomi til selv at lægge ud for beløbet. Hvad gør jeg?

Du skal kontakte Jascha Fonden herom. Der kan måske indgås en aftale om, at der betales direkte til en leverandør. Det er vigtigt, at du får en aftale med os inden du aftaler noget med en leverandør. Ellers vil du ikke kunne modtage det bevilgede beløb fra Jascha Fonden.

Vil den modtagne økonomiske støtte blive overført direkte til min bank konto?

Nej, almindeligvis skal du selv betale for det, som der er givet støtte til. Herefter sender du en kvittering til Jascha Fonden, som vil overføre beløbet til din bank konto.